Recept
« Terug naar recepten
Mascarponebeker (coppa di mascarpone)
PT150M
Mascarponebeker (coppa di mascarpone)
Een heerlijk mascarponebeker (coppa di mascarpone) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mascarponebeker (coppa di mascarpone) te bereiden
Het sap en de schil van de 1/2 citroen,eidooiers en 80 gr.suiker met een mixer door de mascarpone roeren.Ten slotte de stijfgeslagen eiwitten erdoor scheppen.De gewassen en goed uitegelekte aardbeien halveren en met de overige suiker en sinaasappellikeur vermengen.Met de helgt van de aardbeien 4 bekers vullen,daarna een laagje mascarpone weer aardbeien en eindigen met een laagje mascarpone.De bekers met de gepelde pistachenootjes garneren.
Chris zegt: