Recept
« Terug naar recepten
Mediterraanse sandwich
PT15M
Mediterraanse sandwich
Een heerlijk mediterraanse sandwich recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mediterraanse sandwich te bereiden
Halveer het broodje en wrijf de binnenkant in met wat olie. Rooster beide helften even in de oven op 180°C en wrijf ze in met een teentje knoflook. Snijd de tomaat in plakjes en marineer ze in een mengsel van olie, azijn peper, zout en oregano en leg hier ook de mozarella in. Smeer de tapenade op de onderste helft van het broodje, en leg daarop de tomaat, basilicum, dan de ham, rucola en de olijven. Leg de bovenste helft terug op het broodje.