Heerlijke salade om mee te nemen als lunch of bij een picknick.
Hou dan wel de rode ui apart en voeg deze pas toe als je de salade gaat
eten.
Recept
« Terug naar recepten
Griekse maaltijdsalade van Project Gezond met feta, tonijn en olijf.
PT30M
Griekse maaltijdsalade van Project Gezond met feta, tonijn en olijf.
Met deze maaltijd waan je je weer in de Griekse sferen.
Gezond, smaakvol en voedzaam ,snel klaar en slechts 465 Kcal. Deze
salade is uitermate geschikt om al op voorhand te maken, want dan krijgen
alle smaken de tijd om lekker in te trekken. De oregano zorgt voor de
typische Griekse smaak.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
465 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Griekse maaltijdsalade van Project Gezond met feta, tonijn en olijf. te bereiden
- Kook de aardappelblokjes in de pan water met het halve bouillonblokje gaar .
- Giet af en laat de blokjes iets afkoelen.
- Maak ondertussen de dressing door de olie, wijnazijn, oregano, knoflook, citroensap en zwarte peper te mengen.
- Meng deze dressing door de aardappelblokjes en laat verder afkoelen.
- Meng de ijsbergsla met de aardappelblokjes en garneer met de tomaat, komkommer, feta, olijven, tonijn en rode ui en geniet.