Recept
« Terug naar recepten
Mediterrane salade van kastanjechampignons
PT20M
Mediterrane salade van kastanjechampignons
Een heerlijk mediterrane salade van kastanjechampignons recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Yunomi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mediterrane salade van kastanjechampignons te bereiden
Was de rucola, droog hem en doe in een kom. Doe er de gehalveerde olijven en zongedroogde tomaten, en de in stukjes gescheurde gedroogde ham bij.
Maak de champignons schoon en snij in dunne plakjes. Voeg deze ook toe aan de salade. Kruid de salade met peper en zout, en voeg er de olijfolie en het sap van de limoen aan toe. Meng alles goed onder elkaar.
Pers het teentje look en meng het met de Solo en de gehakte peterselie. Kruid bij met peper en zout. Besmeer de stukjes stokbrood ermee en grill ze vervolgens in de oven.
Serveer de salade in borden en bestrooi met geschaafde Parmezaanse kaas. Serveer het knoflookstokbrood ernaast.
Maak de champignons schoon en snij in dunne plakjes. Voeg deze ook toe aan de salade. Kruid de salade met peper en zout, en voeg er de olijfolie en het sap van de limoen aan toe. Meng alles goed onder elkaar.
Pers het teentje look en meng het met de Solo en de gehakte peterselie. Kruid bij met peper en zout. Besmeer de stukjes stokbrood ermee en grill ze vervolgens in de oven.
Serveer de salade in borden en bestrooi met geschaafde Parmezaanse kaas. Serveer het knoflookstokbrood ernaast.