Recept
« Terug naar recepten
Melasfru
PT30M
Melasfru
Een heerlijk melasfru recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Melasfru te bereiden
Schil de sinaasappelen en haal de partjes eruit.
Klop de room stijf
Maak van de meringue (schuimkoeken) brokken.
Vorm van de rijstvellen tulpen en bruineer deze even in de oven. (dit gaat het beste in een kopje)
Plaats de tulpen op een bord
Klop de room stijf en meng op het laatste moment de sinaasappelpartjes en de meringue door de slagroom vul de tulpen met deze massa.
Garneer met couverture en mint.
Klop de room stijf
Maak van de meringue (schuimkoeken) brokken.
Vorm van de rijstvellen tulpen en bruineer deze even in de oven. (dit gaat het beste in een kopje)
Plaats de tulpen op een bord
Klop de room stijf en meng op het laatste moment de sinaasappelpartjes en de meringue door de slagroom vul de tulpen met deze massa.
Garneer met couverture en mint.
addie zegt:
b.v.d. Addie.