Wij aten er Barbacoa-mexicaans-stoofvlees-van-yvette-van-boven bij, dat een soort Mexicaans draadjesvlees of Pulled Beef is.
https://www.kookjij.nl/recepten/barbacoa-mexicaans-stoofvlees-van-yvette-van-boven
Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse komkommersalade met mango en rode peper
PT20M
Mexicaanse komkommersalade met mango en rode peper
Deze salade is heerlijk bij een Mexicaans vleesgerecht.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse komkommersalade met mango en rode peper te bereiden
- Rooster in een droge koekenpan de cashewnoten tot ze goudbruin kleuren en voeg de komijn toe. Rooster nog heel even samen met de komijn.
- Halveer de komkommer in de lengte en verwijder (met een lepel) de zaadlijsten. Snijd de komkommer in reepjes.
- Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snij de peper in de lengte doormidden en verwijder de pitjes en de zaadlijsten. Snijd de peper in smalle reepjes.
- Schep de komkommer, mango en rode peper door elkaar en voeg limoensap, olijfolie, cashewnoten en koriander toe.
- Schep alles door elkaar en doe er nog wat peper uit de molen overheen.