Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse schnitzel
PT15M
Mexicaanse schnitzel
Een heerlijk mexicaanse schnitzel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jany Groteboer
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
moeders
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse schnitzel te bereiden
Bak de schnitzels aan weerskanten lekker bruin. Doe de laatste paar minuten van bakken, op elke schnitzel wat mexicaanse groenten. Strooi hierover peper/zout. Leg daar boven op 2 plakken cheddar kaas op elke schnitzel. Doe voor ongeveer 4 à 5 minuten de deksel op de pan en zet het vuur laag. Zo smelt de kaas en dan opserveren op een bord.
r-amende zegt: