KookJij

Dagschotel: gratin-torentje met kabeljauw, scampi's in een sausje van groenten

Heerlijk stuk kabeljauw met een waaier van groenten en kaas gratin.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: gratin-torentje met kabeljauw, scampi's in een sausje van groenten te bereiden

  1. Aardappelen in plakken snijden en deze beetgaar koken, in licht gezouten water, giet af. Room en kaas even samen opwarmen, neem en uitsteekvorm en vul deze met de aardappelen. Verdeel de saus erover zet in een voorverwarmde oven op 180 gr en laat goed opwarmen. Verwijder de vorm en ze even onder de grill.
  2. Kabeljauw goed kruiden deze bijna beetgaar steamen voeg de gekruide scampi's toe en laat nog even verder steamen.
  3. Witloof grof snijden, komkommer in blokjes snijden, tomaat in blokjes snijden en de rucola grof snijden. Stoof deze beetgaar en voeg de room en kaas toe.
  4. Serveer deze dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Tanja groetjes Hilde
Tanja

Tanja zegt:
Mmmmm, dit lijkt me heel lekker, meer een ZONdagschotel :-)