Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: gratin-torentje met kabeljauw, scampi's in een sausje van groenten
PT30M
Dagschotel: gratin-torentje met kabeljauw, scampi's in een sausje van groenten
Heerlijk stuk kabeljauw met een waaier van groenten en kaas gratin.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: gratin-torentje met kabeljauw, scampi's in een sausje van groenten te bereiden
- Aardappelen in plakken snijden en deze beetgaar koken, in licht gezouten water, giet af. Room en kaas even samen opwarmen, neem en uitsteekvorm en vul deze met de aardappelen. Verdeel de saus erover zet in een voorverwarmde oven op 180 gr en laat goed opwarmen. Verwijder de vorm en ze even onder de grill.
- Kabeljauw goed kruiden deze bijna beetgaar steamen voeg de gekruide scampi's toe en laat nog even verder steamen.
- Witloof grof snijden, komkommer in blokjes snijden, tomaat in blokjes snijden en de rucola grof snijden. Stoof deze beetgaar en voeg de room en kaas toe.
- Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: