Recept
« Terug naar recepten
Mini appeltaartjes bij een High Tea
PT40M
Mini appeltaartjes bij een High Tea
Een heerlijk mini appeltaartjes bij een high tea recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini appeltaartjes bij een High Tea te bereiden
Oven op 200°C. Hetelucht 180°C.
Appels schillen, in kleine blokjes snijden. Tijmblaadjes van takjes ritsen. In kom appel, tijm, pecannoten, rozijnen en stroop door elkaar scheppen. Holtes van muffinvorm invetten. Deegplakjes halveren. Elke holte bekleden met half plakje bladerdeeg. Appelmengsel erin scheppen. In oven taartjes in ± 25 minuten goudbruin en gaar bakken. Taartjes ± 5 minuten in vorm laten afkoelen. Lauwwarm of koud serveren.
Appels schillen, in kleine blokjes snijden. Tijmblaadjes van takjes ritsen. In kom appel, tijm, pecannoten, rozijnen en stroop door elkaar scheppen. Holtes van muffinvorm invetten. Deegplakjes halveren. Elke holte bekleden met half plakje bladerdeeg. Appelmengsel erin scheppen. In oven taartjes in ± 25 minuten goudbruin en gaar bakken. Taartjes ± 5 minuten in vorm laten afkoelen. Lauwwarm of koud serveren.
doortje zegt: