KookJij

Bladerdeegtaart met appel , perzikken en ...

Een heerlijk bladerdeegtaart met appel , perzikken en ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bladerdeegtaart met appel , perzikken en ... te bereiden

Pudding bereiden zoals op vepakking staat vermeld.
Voeg bij de melk de rozijnen en de fijn gesneden appel. Laat afkoelen.Rol de bladerdeeg uit en leg in de taart vorm .Vullen met de pudding en de appel schijven en perzikken .Laat dit gedurende 30min bakken in een voorverwarmde oven van 180gr en bestrijk met suiker water .Nog 10min bakken en laten afkoelen in taart vorm op rooster.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Rita ,stoof gewoon je appels in passoa likeur en het is inorde. Groetjes van ons 3
:);):p
ria gerritsen

ria gerritsen zegt:
je moet er wat voor doen gewoon passoa kopen bij de drankenwinkel en zelf appelschijven erin doen.
Rita

Rita zegt:
Het ziet er heel lekker uit maar waar vind ik die gestoofde appels in schijven gesneden in passoa likeur? Kan ik die gewoon in de winkel kopen?
Groetjes Rita.