Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeegtaart met appel , perzikken en ...
PT40M
Bladerdeegtaart met appel , perzikken en ...
Een heerlijk bladerdeegtaart met appel , perzikken en ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeegtaart met appel , perzikken en ... te bereiden
Pudding bereiden zoals op vepakking staat vermeld.
Voeg bij de melk de rozijnen en de fijn gesneden appel. Laat afkoelen.Rol de bladerdeeg uit en leg in de taart vorm .Vullen met de pudding en de appel schijven en perzikken .Laat dit gedurende 30min bakken in een voorverwarmde oven van 180gr en bestrijk met suiker water .Nog 10min bakken en laten afkoelen in taart vorm op rooster.
Voeg bij de melk de rozijnen en de fijn gesneden appel. Laat afkoelen.Rol de bladerdeeg uit en leg in de taart vorm .Vullen met de pudding en de appel schijven en perzikken .Laat dit gedurende 30min bakken in een voorverwarmde oven van 180gr en bestrijk met suiker water .Nog 10min bakken en laten afkoelen in taart vorm op rooster.
derbyke zegt:
:);):p