Recept
« Terug naar recepten
Mini Pizza met Tomaten
PT20M
Mini Pizza met Tomaten
Een heerlijk mini pizza met tomaten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini Pizza met Tomaten te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6).
Spreid het deeg over een bebloemd werkblad uit.
Steek met behulp van een steekvorm of een omgekeerd glas 8 minipizza's met een doorsnede van 7 tot 8 cm uit.
Verdeel de tomatensaus over de pizza's en bestrooi met Boursin.
Snijd de tomaten in schijfjes, verwijder de zaden en het sap en schik ze op de pizza's.
Voeg 2 olijven toe per pizza en bestrooi met oregano.
Zet ze 20 min. in de oven en serveer warm.
Spreid het deeg over een bebloemd werkblad uit.
Steek met behulp van een steekvorm of een omgekeerd glas 8 minipizza's met een doorsnede van 7 tot 8 cm uit.
Verdeel de tomatensaus over de pizza's en bestrooi met Boursin.
Snijd de tomaten in schijfjes, verwijder de zaden en het sap en schik ze op de pizza's.
Voeg 2 olijven toe per pizza en bestrooi met oregano.
Zet ze 20 min. in de oven en serveer warm.