KookJij

Bouletten met boontjes in een tomaten-roomsausje

Een heerlijk bouletten met boontjes in een tomaten-roomsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bouletten met boontjes in een tomaten-roomsausje te bereiden

Gehakt mengen met het eike, chapelure en pickels naar smaak kruiden met boven vernoemde kruiden.
Maak balletjes en bak deze bruin aan in boter.
Boontjes even blancheren in kokend water, giet af.
Snij de ajuin in ringen en stoof deze met de boontjes in een beetje boter.
Voeg de tomatencoulis, boursin en balletjes toe.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Dit gerecht werd geserveerd met aardappelpuree met pickels te vinden op mijn receptenpagina.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
:);):p denk het ook ;)
Anna

Anna zegt:
Jammie! Lijkt me ook zalig met pasta;);)