Recept
« Terug naar recepten
Bouletten met boontjes in een tomaten-roomsausje
PT40M
Bouletten met boontjes in een tomaten-roomsausje
Een heerlijk bouletten met boontjes in een tomaten-roomsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouletten met boontjes in een tomaten-roomsausje te bereiden
Gehakt mengen met het eike, chapelure en pickels naar smaak kruiden met boven vernoemde kruiden.
Maak balletjes en bak deze bruin aan in boter.
Boontjes even blancheren in kokend water, giet af.
Snij de ajuin in ringen en stoof deze met de boontjes in een beetje boter.
Voeg de tomatencoulis, boursin en balletjes toe.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Dit gerecht werd geserveerd met aardappelpuree met pickels te vinden op mijn receptenpagina.
Maak balletjes en bak deze bruin aan in boter.
Boontjes even blancheren in kokend water, giet af.
Snij de ajuin in ringen en stoof deze met de boontjes in een beetje boter.
Voeg de tomatencoulis, boursin en balletjes toe.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Dit gerecht werd geserveerd met aardappelpuree met pickels te vinden op mijn receptenpagina.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: