Recept
« Terug naar recepten
Mosselciabatta
PT20M
Mosselciabatta
Een heerlijk mosselciabatta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselciabatta te bereiden
Voorbereiden:
Halveer de ciabattabroodjes en hol ze iets uit.Maak het broodkruim iets fijner.Pel het teentje knoflook en hak deze fijn.Snijd de prei in smalle ringetjes.Kruis de tomaten in,leg ze even in heet water,pel ze en snijd ze in blokjes.
Bereiden:
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan.Roerbak de mosselen met knoflook,prei en het broodkruim 3 min.Schep de tomaatblokjes erdoor en voeg iets balsamicoazijn en de tijm toe.Maal er wat peper over.Vul de broodjes met het mosselmengsel.
Halveer de ciabattabroodjes en hol ze iets uit.Maak het broodkruim iets fijner.Pel het teentje knoflook en hak deze fijn.Snijd de prei in smalle ringetjes.Kruis de tomaten in,leg ze even in heet water,pel ze en snijd ze in blokjes.
Bereiden:
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan.Roerbak de mosselen met knoflook,prei en het broodkruim 3 min.Schep de tomaatblokjes erdoor en voeg iets balsamicoazijn en de tijm toe.Maal er wat peper over.Vul de broodjes met het mosselmengsel.