Heb je na een mossel diner nog mosselen over is dit naar ik vind een heerlijk recept.
De mosselen moeten onder staan.
Recept
« Terug naar recepten
Mosselen op Azijn
PT10M
Mosselen op Azijn
Een heerlijk mosselen op azijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Grootmoeder
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen op Azijn te bereiden
In een kom doe je:
De peperbolletjes
De schijf citroen
De ui in ringen gesneden
Het laurierblad
De mosselen (zonder schaal)
In een pan kook je de azijn en het water op, giet dit mengsel over de voorbereide mosselen en laat afkoelen.
Dien koud op met een bruine boterham met goede boter.
Smakelijk!
De peperbolletjes
De schijf citroen
De ui in ringen gesneden
Het laurierblad
De mosselen (zonder schaal)
In een pan kook je de azijn en het water op, giet dit mengsel over de voorbereide mosselen en laat afkoelen.
Dien koud op met een bruine boterham met goede boter.
Smakelijk!
Mijn kookverhaal (Martine De Clercq)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Groetjes,
Anna.
Hilde Dumont zegt: