KookJij

Mosselen op Azijn

Een heerlijk mosselen op azijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Grootmoeder
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen op Azijn te bereiden

In een kom doe je:
De peperbolletjes
De schijf citroen
De ui in ringen gesneden
Het laurierblad
De mosselen (zonder schaal)
In een pan kook je de azijn en het water op, giet dit mengsel over de voorbereide mosselen en laat afkoelen.
Dien koud op met een bruine boterham met goede boter.
Smakelijk!

Mijn kookverhaal (Martine De Clercq)

Heb je na een mossel diner nog mosselen over is dit naar ik vind een heerlijk recept.
De mosselen moeten onder staan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Martine, fijn dat je het recept geplaatst hebt. Nu kan iedereen meegenieten van je heerlijke tip "mosselen op azijn" Groetjes van ons 3tjes ;-) :-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Wat een goede tip! Wij eten vaak mosselen, er blijft altijd wel iets over, omdat we te veel inslaan ;-)
Groetjes,
Anna.