Recept
« Terug naar recepten
Mousse van passievruchten en vanille-ijs
PT10M
Mousse van passievruchten en vanille-ijs
Een heerlijk mousse van passievruchten en vanille-ijs recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
318 kCal energie
13 Gram eiwit
14 Gram vet
35 Gram koolhydraten
13 Gram eiwit
14 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Anne Wilson
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mousse van passievruchten en vanille-ijs te bereiden
1. Lepel het vruchtvlees van de passievruchten uit, zeef het en verwijder de pitjes. Doe het vruchtvlees met de yoghurt, melk, suiker en het ijs in een blender en pureer het gheel tot een zacht mengsel.
2. Schenk het in grote glazen en dien het eventueel met een extra bolletje ijs op.
2. Schenk het in grote glazen en dien het eventueel met een extra bolletje ijs op.
Sammi zegt: