Recept
« Terug naar recepten
Dessert: vanillewafels met rum
PT45M
Dessert: vanillewafels met rum
Wat een heerlijkheid zelf gebakken wafels.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: vanillewafels met rum te bereiden
- Boter en suiker goed romig opkloppen vervolgens de eieren en zout erbij deze evenzeer goed kloppen. Melk, olie en rum toevoegen goed roeren vervolgens de bloem en bakpoeder gezeefd toevoegen. Laat +/- 30 min rusten op een koele plaats. Het wafelijzer goed laten opwarmen en insmeren met olie en nu maar naar hartelust bakken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Jan Vogelaerts zegt: