Recept
« Terug naar recepten
Dessert: pannenkoeken met banaan
PT20M
Dessert: pannenkoeken met banaan
Bananen die al een beetje bruin worden aan de schil, even opbakken in schijfjes en pannenkoekendeeg erover.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: pannenkoeken met banaan te bereiden
- Eieren goed loskloppen met de suiker, honing, olie, zout en melk voeg de gezeefde bloem toe en roer tot een homogene massa. Zet even in koelkast, bananen in schijven snijden. Laat een beetje olie opwarmen in een pannenkoekenpan beleg deze met een deel van de bananen vervolgens een beetje pannenkoeken deeg erover. Draai de pannenkoek om serveer met suiker, confituur of bloemsuiker.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: