Recept
« Terug naar recepten
Omelet super de luxe met verrassingen
PT25M
Omelet super de luxe met verrassingen
Wat je allemaal niet kan met eikes vers van de pers, je kan het geloven of niet maar de eikes werden gewogen, jonge legkippen die hun eikes leggen. Rara hoeveel weegt een eike ;-)
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet super de luxe met verrassingen te bereiden
- Krieltjes even beetgaar koken in licht gezouten water, snij deze in schijven. Laat een beetje afkoelen. Wortel in fijne schijfjes snijden, witloof fijn snijden, snoeptomaatjes halveren de rucola iets fijner snijden. Scampi's pellen en ontdoen van darmkanaal. Komkommers in fijne ringen snijden.
- Klop de eikes los samen met de kruiden en room.
- Boter laten smelten in de pan voeg de groenten toe eveneens de krieltjes stoof deze even aan. Voeg de de losgeklopte eikes toe eveneens de scampi's en de gorgonzola in blokjes gesneden toe. Laat even stollen dat de omelet los komt van de pan. Zet onder de grill en laat deze heerlijke omelet rustig garen. Serveer zeer warm indien nodig serveer er een heerlijk stuk brood bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt: