Serveer er een frisse salade bij.
Laat het gerecht afkoelen vóórdat je het snijdt en dan weer opwarmen, dan heeft het stevigheid.
Recept
« Terug naar recepten
Oosterse lasagna
PT50M
Oosterse lasagna
Een heerlijk oosterse lasagna recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
een recept van Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oosterse lasagna te bereiden
♥Olie in de pan.
♥Ui, knoflook, gember, pepertje, djeruk purut, sereh fruiten.
♥Paprika & champignons toevoegen.
♥Pinda's erbij.
♥Tomatenpuree, sap van de limoen, soyasaus erbij.
♥3 dl water erbij + breng op smaak met zout óf een
bouillonblokje.
♥ Schep een laagje saus in de ovenschaal.
♥ Bouw met de wontonvellen laagjes op.
♥ Eindig met saus.
♥20 min in de oven.
♥Ui, knoflook, gember, pepertje, djeruk purut, sereh fruiten.
♥Paprika & champignons toevoegen.
♥Pinda's erbij.
♥Tomatenpuree, sap van de limoen, soyasaus erbij.
♥3 dl water erbij + breng op smaak met zout óf een
bouillonblokje.
♥ Schep een laagje saus in de ovenschaal.
♥ Bouw met de wontonvellen laagjes op.
♥ Eindig met saus.
♥20 min in de oven.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Piet-Jan op de hoek zegt:
Barbara Metz zegt:
In de toko of in de supermarkt kun je ook een gemberwortel kopen en daar snijd ik dan een duimpje van af. Aangezien jij een man bent en dus grotere vingers hebt dan ik, kan je volstaan met een duimkootje; Bedoel het niet cynisch, hoor, maar ik ben een kleine aziaat met kleine handjes. Evenwel kan je volstaan met 2 theel. djahe, sereh maar djerukpurut & laurier (of salam) zijn gedroogde bladeren en niet in poedervorm.
Hoop dat het je mag smaken.:D:p