KookJij

Overschot spaghetti met kalkoen Cordon-Bleu

Een heerlijk overschot spaghetti met kalkoen cordon-bleu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Overschot spaghetti met kalkoen Cordon-Bleu te bereiden

Bak het vlees gaar en stoof de ajuin en tomaatjes als laatste mee.
Warm de overschot van spaghetti met saus op in de micro.Serveer op bord en werk af met bieslook.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Zoals jullie zien weer iets te veel gemaakt dus er maar een mouw aanpassen en vlees bij de spaghetti.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst