Recept
« Terug naar recepten
Overschot spaghetti met kalkoen Cordon-Bleu
PT10M
Overschot spaghetti met kalkoen Cordon-Bleu
Een heerlijk overschot spaghetti met kalkoen cordon-bleu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Overschot spaghetti met kalkoen Cordon-Bleu te bereiden
Bak het vlees gaar en stoof de ajuin en tomaatjes als laatste mee.
Warm de overschot van spaghetti met saus op in de micro.Serveer op bord en werk af met bieslook.
Warm de overschot van spaghetti met saus op in de micro.Serveer op bord en werk af met bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Zoals jullie zien weer iets te veel gemaakt dus er maar een mouw aanpassen en vlees bij de spaghetti.