DIEN OP : Verdeel over de borden de pasta.
Strooi daarover de pancetta blokjes en schep dan de saus over de penne.
Strooi dan voor de "crunch" de grof gehakte nootjes over het bord en en garneer tenslotte met wat grof gehakte peterselie. (eventueel basilicum)
Recept
« Terug naar recepten
P3 met Kruidige Spinazie Saus
PT60M
P3 met Kruidige Spinazie Saus
Een heerlijk p3 met kruidige spinazie saus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe P3 met Kruidige Spinazie Saus te bereiden
1).Kook de penne al dente.
2).Bak de pancetta aan alle kanten mooi bruin en zet apart en houd warm. (in de oven)
2).Bak de uien in de olijfolie tot ze glazig zien.
3).Voeg de champignons toe en bak tot ze vocht gaan verliezen.
4).Doe er dan de spinazie door en verhit al roerend.
5).Roer er dan de knoflookkwark door. (ofwel:.Boursin Belazer) tot een homogene saus.
6).Breng op smaak me ietsje zout en veel peper.
2).Bak de pancetta aan alle kanten mooi bruin en zet apart en houd warm. (in de oven)
2).Bak de uien in de olijfolie tot ze glazig zien.
3).Voeg de champignons toe en bak tot ze vocht gaan verliezen.
4).Doe er dan de spinazie door en verhit al roerend.
5).Roer er dan de knoflookkwark door. (ofwel:.Boursin Belazer) tot een homogene saus.
6).Breng op smaak me ietsje zout en veel peper.