Recept
« Terug naar recepten
Paella
PT20M
Paella
Een heerlijk paella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Paella te bereiden
Rijst gaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen in kleine braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Kipdrumsticks rondom bruin bakken. Vuur lager draaien en drumsticks met deksel op pan in ca. 15 minuten gaar laten worden.
Zeevruchtencocktail enkele minuten in warm water dompelen om te ontdooien. Goed laten uitlekken en droogdeppen.
In wok rest van olie verhitten. Zeevruchten en groenten op hoog vuur ca. 5 minuten roerbakken.
Rijst erdoor mengen, geheel op smaak brengen met zout en peper. Rijstmengsel in serveerschaal scheppen, drumsticks erop leggen.
Intussen in kleine braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Kipdrumsticks rondom bruin bakken. Vuur lager draaien en drumsticks met deksel op pan in ca. 15 minuten gaar laten worden.
Zeevruchtencocktail enkele minuten in warm water dompelen om te ontdooien. Goed laten uitlekken en droogdeppen.
In wok rest van olie verhitten. Zeevruchten en groenten op hoog vuur ca. 5 minuten roerbakken.
Rijst erdoor mengen, geheel op smaak brengen met zout en peper. Rijstmengsel in serveerschaal scheppen, drumsticks erop leggen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Yazoo zegt:
Jacqueline zegt:
Joop Naus zegt:
Groetjes Joop Naus