Recept
« Terug naar recepten
Panga blue
PT30M
Panga blue
Een heerlijk panga blue recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panga blue te bereiden
Over de binnenzijde van de filet ½ theelepel pesto uitsmeren. 1 plakje tomaat erin leggen en daarop een plakje geitenkaas. Bestrooien met wat peper (grof, uit de molen). De visfilet dichtvouwen en vaststeken met een cocktailprikker.
Een ovenschaal inwrijven met olie en daarin de filets leggen. Over de filets nog wat olie heen sprenkelen.
15 tot 20 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven zetten.
Naar smaak nog wat zout toevoegen
Een ovenschaal inwrijven met olie en daarin de filets leggen. Over de filets nog wat olie heen sprenkelen.
15 tot 20 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven zetten.
Naar smaak nog wat zout toevoegen