Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti : de kleine zeemeermin
PT20M
Spaghetti : de kleine zeemeermin
Een heerlijk spaghetti : de kleine zeemeermin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti : de kleine zeemeermin te bereiden
Kook pasta beetgaar in licht gezouten water met olijfolie.
Maak een pesto van zongedroogde tomaten, dille , peper, zeezout en groene olijven.
Snijd wortel , komkommer en ajuin in grove stukken.
Snijd de heilbot en zalm in blokjes.
Wok de groenten en vis samen met de clams op in olijfolie.
Voeg de pesto, olijven en spaghetti toe zeer goed omspatelen.
Serveer zeer warm en werk af met dille.
Maak een pesto van zongedroogde tomaten, dille , peper, zeezout en groene olijven.
Snijd wortel , komkommer en ajuin in grove stukken.
Snijd de heilbot en zalm in blokjes.
Wok de groenten en vis samen met de clams op in olijfolie.
Voeg de pesto, olijven en spaghetti toe zeer goed omspatelen.
Serveer zeer warm en werk af met dille.
derbyke zegt: