KookJij

Pangsit pedis

Een heerlijk pangsit pedis recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: indische kookcursus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pangsit pedis te bereiden

Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe door het gehakt en kluts het ei.
Snijd de loempiavellen in vieren en dan de stukjes diagonaal zodat er driehoekjes gevormd worden.
Leg op elk driehoekje een klein beetje van het gehaktmengsel en smeer de randjes in met het geklutse ei.
Vouw het driehoekje dicht als een envelopje.
Verhit in een wok de olie en frituur de pakjes hierin. Laat de pangsits daarna goed uitlekken op keukenpapier.
Tip:
Pangsit pedis kan rauw worden ingevroren en hoeft voor het bereiden niet eerst te worden ontdooid.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst