Deze koekjes zijn ook lekker als je ze belegt met licht gebakken
appelschijfjes; als je het lust, een sliertje gembersiroop erover. Nog een optie: chocopasta.
Heb je een zoetbek in gezelschap:
serveer met suiker en kaneel,
óf met een lekkere jam.
Recept
« Terug naar recepten
Pannenkoeken met bosvruchten
PT20M
Pannenkoeken met bosvruchten
Een heerlijk pannenkoeken met bosvruchten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vruchten-foldertje met tips
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pannenkoeken met bosvruchten te bereiden
Eieren scheiden,
eiwit stijf slaan, (tot je punten krijgt)
suiker erbij doen en weer stijf kloppen.
In andere schaal eidooiers & zure room goed mengen,
bloem en zout erbij, roeren tot een glad beslag.
Een derde v.d. eiwitten er door heen slaan.
De rest van de eiwitten spatelend toevoegen.
Smelt boter in de pan en bak 3 pannenkoekjes,
laat ze lekker aanbruinen.
Pannenkoekjes die klaar zijn warm houden en
serveren met de bosvruchten.
eiwit stijf slaan, (tot je punten krijgt)
suiker erbij doen en weer stijf kloppen.
In andere schaal eidooiers & zure room goed mengen,
bloem en zout erbij, roeren tot een glad beslag.
Een derde v.d. eiwitten er door heen slaan.
De rest van de eiwitten spatelend toevoegen.
Smelt boter in de pan en bak 3 pannenkoekjes,
laat ze lekker aanbruinen.
Pannenkoekjes die klaar zijn warm houden en
serveren met de bosvruchten.