Recept
« Terug naar receptenBereiding
Hoe Panpizza te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 210 graden. Springvorm invetten met olie. Bestuif bodem en zijkanten met maismeel. Rol het deeg ui en bekleed de bodem en ca. driekwart van de rand ermee. Vou de uiteinden een beetje naar binnen om een rand te vormen.
2. Verhit een koekenpan met een anti-aanbaklaaf en braad het gehakt 3-5 minuten tot het rul en bruin is. Giet het overtollige vocht af en laat afkoelen.
3. Smeer de pizzasaus uit over de bodem. Gehakt, stukjes rode en groene paprika en plakjes champignons erover verdelen. De tomaten erboven opleggen en mooi rangschikken. Bestrooien met olijven, mozzarella en parmezaanse kaas.
4. Smeer de rand van het deeg in met olijfolie. Bak 25 minuten tot de kaas is gesmolten en de pizzakorst goudbruin is. Laat de pizza 5 minuten staan voor je hem in parten snijdt. Hierna direct opdienen.
2. Verhit een koekenpan met een anti-aanbaklaaf en braad het gehakt 3-5 minuten tot het rul en bruin is. Giet het overtollige vocht af en laat afkoelen.
3. Smeer de pizzasaus uit over de bodem. Gehakt, stukjes rode en groene paprika en plakjes champignons erover verdelen. De tomaten erboven opleggen en mooi rangschikken. Bestrooien met olijven, mozzarella en parmezaanse kaas.
4. Smeer de rand van het deeg in met olijfolie. Bak 25 minuten tot de kaas is gesmolten en de pizzakorst goudbruin is. Laat de pizza 5 minuten staan voor je hem in parten snijdt. Hierna direct opdienen.
AnnikaT zegt: