Recept
« Terug naar recepten
Pantacce met spitskool en...
PT30M
Pantacce met spitskool en...
Een heerlijk pantacce met spitskool en... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pantacce met spitskool en... te bereiden
Kook de pasta beetgaar.Laat de kazen smelten op een zacht vuur in de room en voeg de schouderham toe.Roer dit geheel onder de pasta,leg de bladeren spitskool in de schotel en voeg de pasta mengeling erop.Zet even onder de grill.Garneer af met ajuinpijpjes en trattoria kaas.