KookJij

Pantacce met spitskool en...

Een heerlijk pantacce met spitskool en... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pantacce met spitskool en... te bereiden

Kook de pasta beetgaar.Laat de kazen smelten op een zacht vuur in de room en voeg de schouderham toe.Roer dit geheel onder de pasta,leg de bladeren spitskool in de schotel en voeg de pasta mengeling erop.Zet even onder de grill.Garneer af met ajuinpijpjes en trattoria kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst