KookJij

Saus voor de liefhebbers

Een heerlijk saus voor de liefhebbers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus voor de liefhebbers te bereiden

Een klein beetje boter laten smelten in de ketel. Rozijnen. pijnboompitten, courgette en witte kool goed aanstoven, kruiden met rozemarijn & Provençaalse kruiden.
Voeg de room toe met de honing laat op een zacht vuur pruttelen terwijl men de fijn gesneden kazen er onder vermengt.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze saus werd met witte kool geserveerd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst