Recept
« Terug naar recepten
Saus voor de liefhebbers
PT20M
Saus voor de liefhebbers
Een heerlijk saus voor de liefhebbers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus voor de liefhebbers te bereiden
Een klein beetje boter laten smelten in de ketel. Rozijnen. pijnboompitten, courgette en witte kool goed aanstoven, kruiden met rozemarijn & Provençaalse kruiden.
Voeg de room toe met de honing laat op een zacht vuur pruttelen terwijl men de fijn gesneden kazen er onder vermengt.
Voeg de room toe met de honing laat op een zacht vuur pruttelen terwijl men de fijn gesneden kazen er onder vermengt.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze saus werd met witte kool geserveerd.