Recept
« Terug naar recepten
Witloofrolletjes op zijn Lummens
PT30M
Witloofrolletjes op zijn Lummens
Witloofrolletjes op zijn Lummens
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloofrolletjes op zijn Lummens te bereiden
Witloof in de witte wijn beetgaar stoven.
Draai het witloof in de hesp .
Stoof de ajuin en de hesp in een beetje boter voeg de kaassoorten toe met de room even laten inkoken en kruiden.Neem een vuurvaste schotel en leg er de witloofrolletjes in de saus erover .
Bestrooi dit geheel met een beetje parmezaanse kaas chapelure erover en een beetje boter.Dit even onder de grill gratineren.
Draai het witloof in de hesp .
Stoof de ajuin en de hesp in een beetje boter voeg de kaassoorten toe met de room even laten inkoken en kruiden.Neem een vuurvaste schotel en leg er de witloofrolletjes in de saus erover .
Bestrooi dit geheel met een beetje parmezaanse kaas chapelure erover en een beetje boter.Dit even onder de grill gratineren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
pindanootje zegt:
Het is bijna hetzelfde als de mijne.Alleen maak ik een melksaus van boter,bloem en melk en voeg ik er als het goed heeft gekookt en gebonden geraspe kaas onder.Dan schik ik dat over de witloof,daar weer wat geraspe kaas ne hier en daar een beetjes boter.De oven in,bruine en klaar.
Is ook lekker.;)
derbyke zegt: