Recept
« Terug naar recepten
Vleesbroodje apart geserveerd met witte kool
PT45M
Vleesbroodje apart geserveerd met witte kool
Een heerlijk vleesbroodje apart geserveerd met witte kool recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbroodje apart geserveerd met witte kool te bereiden
Meng het gehakt met het ei de chapelure en kruiden.
De courgette en witte kool wel extra fijn snijden, meng deze onder het gehakt samen met de pijnboompitten en rozijnen en natuurlijk kruiden naar smaak.
Verdeel het gehakt in vier porties.
De bladeren witte kool blancheren in kokend water.
Het gehakt op het blad witte kool leggen en oprollen, desnoods vastprikken.
Zet deze in een ingesmeerde vuurvaste schotel. Oven voorverwarmen op 200°c, in ± 35 min. gaar bakken.
De courgette en witte kool wel extra fijn snijden, meng deze onder het gehakt samen met de pijnboompitten en rozijnen en natuurlijk kruiden naar smaak.
Verdeel het gehakt in vier porties.
De bladeren witte kool blancheren in kokend water.
Het gehakt op het blad witte kool leggen en oprollen, desnoods vastprikken.
Zet deze in een ingesmeerde vuurvaste schotel. Oven voorverwarmen op 200°c, in ± 35 min. gaar bakken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Dit gerecht werd met witte kool geserveerd en aardappelen met rozemarijn.