Voor de kaas soorten ...gewoon je zin doen en wat jullie het lekkerst vinden.
Voor degene die geen chapelure kennen, doodgewoon paneermeel.
Recept
« Terug naar recepten
Vleesbroodje met verschillende soorten kaas
PT40M
Vleesbroodje met verschillende soorten kaas
Een heerlijk vleesbroodje met verschillende soorten kaas. Voor de kaas soorten ...gewoon je zin doen en wat jullie het lekkerst vinden.
Voor degene die geen chapelure kennen; doodgewoon paneermeel.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbroodje met verschillende soorten kaas te bereiden
- Meng het gehakt met de kruiden, eitje, de gemalen kaas en chapelure, goed mengen.
- Verdeel de andere kazen in blokjes gesneden in het gehakt maak er een bol van en duw deze tot een ovale vorm.
- Neem een vuurvaste schotel en bestrijk goed met boter, leg het broodje erin en bak deze +/- 40 min in een voorverwarmde oven op 180gr.
- Serveer zeer warm met groenten en aardappelen naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
derbyke zegt:
Je ziet met iets heel simpel toch een lekker gerecht, veel succes met het kokkerellen.Groetjes van ons 3 :);):p
boomerTineke zegt:
derbyke zegt:
bengel6300 zegt:
dag :p Raymonda
Hilde Dumont zegt: