Recept
« Terug naar recepten
Pasta met oud - Brugse kaas met cajunkruiden
PT20M
Pasta met oud - Brugse kaas met cajunkruiden
Een heerlijk pasta met oud - brugse kaas met cajunkruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met oud - Brugse kaas met cajunkruiden te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Prei in reepjes snijden.
Tomaatjes halveren.
Bak de spekblokjes krokant aan zonder vetstoffen, voeg de prei toe spatel dit regelmatig om .
Als laatste de room, cajunkruiden en ± 50 gram kaas toevoegen, laat rustig inkoken terwijl men de gehalveerde tomaatjes toevoegt .
Serveer op bord eikenbladsla met kommetje kaas, pasta met de saus en cajunkruiden .
Prei in reepjes snijden.
Tomaatjes halveren.
Bak de spekblokjes krokant aan zonder vetstoffen, voeg de prei toe spatel dit regelmatig om .
Als laatste de room, cajunkruiden en ± 50 gram kaas toevoegen, laat rustig inkoken terwijl men de gehalveerde tomaatjes toevoegt .
Serveer op bord eikenbladsla met kommetje kaas, pasta met de saus en cajunkruiden .