Recept
« Terug naar recepten
Pasta met verse basilicum en gerookt spek
PT30M
Pasta met verse basilicum en gerookt spek
Een heerlijk pasta met verse basilicum en gerookt spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met verse basilicum en gerookt spek te bereiden
Bak de spek blokjes krokant aan zonder vetstoffen, voeg de fijn gesneden groenten toe en kruid af naar smaak. Als laatste de verse basilicum, room en kaas toevoegen, warm zeer goed op.
Serveer zeer warm op bord met de warme pasta in het midden van het gerecht.
Werk af met de kaas en verse basilicum.
Serveer zeer warm op bord met de warme pasta in het midden van het gerecht.
Werk af met de kaas en verse basilicum.