Recept
« Terug naar recepten
Pasta met artisjokken en ham
PT15M
Pasta met artisjokken en ham
pasta, altijd lekker
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met artisjokken en ham te bereiden
Kook de pasta (zie verpakking). Snij de ham in blokjes, de artisjokken in vier en de tomaten zeer fijn. Verhit de olijfolie samen met citroensap, mosterd, honing en geperste knoflook, voeg gehakte peterselie toe, de artisjokken, tomaten en de ham, laat het geheel even doorwarmen.
Verdeel de saus over de pasta en dien op met geraspte parmezaan.
Verdeel de saus over de pasta en dien op met geraspte parmezaan.