Recept
« Terug naar recepten
Peer met whiskey en chocolade ijs
PT20M
Peer met whiskey en chocolade ijs
Een heerlijk peer met whiskey en chocolade ijs recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
CJ Gabriels
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Nagerecht
- > Kinderen - Toetjes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peer met whiskey en chocolade ijs te bereiden
Peren schillen en in vieren delen, klokhuis verwijderen en de vier helften in schijven snijden.
Boter in de pan laten smelten en de peerschijfjes toevoegen.
Deze warm laten worden en bestrooien met de suiker en wat citroensap.
Dan de rozijnen erbij doen en dit alles laten karameliseren.
2 Bordjes klaarzetten met 2 bollen chocolade ijs.
Dan de peren met de whiskey flamberen en om de bollen ijs verdelen.
Boter in de pan laten smelten en de peerschijfjes toevoegen.
Deze warm laten worden en bestrooien met de suiker en wat citroensap.
Dan de rozijnen erbij doen en dit alles laten karameliseren.
2 Bordjes klaarzetten met 2 bollen chocolade ijs.
Dan de peren met de whiskey flamberen en om de bollen ijs verdelen.