Recept
« Terug naar recepten
Peperchocolade
PT10M
Peperchocolade
Chocolade met een lekker pitige byte.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Snacks - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peperchocolade te bereiden
Smelt de chocolade au bain marie. Voeg vervolgens de pepersnippers toe. Meng het geheel goed.
Maak nu op bakpapier kleine hoopjes van het mengsel.
Laat het vervolgens goed afkoelen, eventueel in de koelkast.
Maak nu op bakpapier kleine hoopjes van het mengsel.
Laat het vervolgens goed afkoelen, eventueel in de koelkast.
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Zelf hou ik van pittig eten. Ik had op internet ooit een keer iets gelezen over peperchocolade. Nu dacht ik, dat moet ik zelf ook wel kunnen maken. Hieruit is dit simpele maar "verrassende" recept onstaan.
Bryan zegt: