KookJij

Peperchocolade

Chocolade met een lekker pitige byte.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Koud
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Peperchocolade te bereiden

Smelt de chocolade au bain marie. Voeg vervolgens de pepersnippers toe. Meng het geheel goed.
Maak nu op bakpapier kleine hoopjes van het mengsel.
Laat het vervolgens goed afkoelen, eventueel in de koelkast.

Mijn kookverhaal (Harry Löhr)

Zelf hou ik van pittig eten. Ik had op internet ooit een keer iets gelezen over peperchocolade. Nu dacht ik, dat moet ik zelf ook wel kunnen maken. Hieruit is dit simpele maar "verrassende" recept onstaan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bryan

Bryan zegt:
Hallo,ik heb de opdracht gekregen op school om een origineel gerechtje te maken,peper en chocolade waren 1 van de keuzes. Maar ik vroeg mij af of u me wat info zou.kunnen geven over hoe lang het in de oven moet staan,en als je geen bakpapier hebt hoe moet je dit dan doen,indien mogelijk met goedkoper materiaal? Het zou me echt helpen als u me wat info kon geven.:?