Recept
« Terug naar recepten
Peperkoek cake
PT90M
Peperkoek cake
Een heerlijk peperkoek cake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Saskia Cranenbroek mijn achternicht
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peperkoek cake te bereiden
Verwarm de heteluchtoven op 160 graden. Mix alle ingrediënten tot een mooi glad beslag, meng er eventueel noten en gedroogd fruit doorheen en giet het in de met bakpapier beklede vormen.
Bak de koeken een uur en 10 minuten,l aat hem 10 minuten staan en pak hem direct warm in de plasticfolie, zo blijft hij lekker mals en droogt hij niet uit
Bak de koeken een uur en 10 minuten,l aat hem 10 minuten staan en pak hem direct warm in de plasticfolie, zo blijft hij lekker mals en droogt hij niet uit
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
De noten, dadels en cranberry's heb ik er zelf bij bedacht, en zal ik vaker doen.