KookJij

Peperonata

Een heerlijk peperonata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Peperonata te bereiden

Ontvel de paprika's, snij ze in reepjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in kwartjes.

Snipper de ui.


Fruit de uisnippers in wat olie. Doe er de knoflook, laurier en paprika bij. Dek af en laat 10 minuten zachtjes koken.



Voeg er de tomaten aan toe. Kruid met peper en zout.


Draai het vuur wat hoger en laat nog een kwartiertje koken, roer regelmatig om.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst