Recept
« Terug naar recepten
Peperonata
PT25M
Peperonata
Een heerlijk peperonata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peperonata te bereiden
Ontvel de paprika's, snij ze in reepjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in kwartjes.
Snipper de ui.
Fruit de uisnippers in wat olie. Doe er de knoflook, laurier en paprika bij. Dek af en laat 10 minuten zachtjes koken.
Voeg er de tomaten aan toe. Kruid met peper en zout.
Draai het vuur wat hoger en laat nog een kwartiertje koken, roer regelmatig om.
Snipper de ui.
Fruit de uisnippers in wat olie. Doe er de knoflook, laurier en paprika bij. Dek af en laat 10 minuten zachtjes koken.
Voeg er de tomaten aan toe. Kruid met peper en zout.
Draai het vuur wat hoger en laat nog een kwartiertje koken, roer regelmatig om.