KookJij

Perzik bruschetta

Een heerlijk perzik bruschetta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Donna Hay
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Perzik bruschetta te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Smeer beide kanten van de sneden brood in met boter en leg ze op een bakplaat die met siliconenbakpapier bekleed hebt.
Bestrooi de sneden brood met de helft van de suiker en beleg ze royaal met partjes perzik.
Strooi er de rest van de suiker over en zet de bruschetta 20 minuten in de oven, of tot de sneden brood krokant en de partjes perzik goudbruin zijn.
Serveer ze met slagroom of vanille-roomijs.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
svernaut,

Daar kon het wel eens een goede receptuur voor zijn.
Veel succes.:);)gr Bert
svermaut

svermaut zegt:
Waauw! Tnx voor dit recept - wordt er eentje die vermoedelijk de kersttafel haalt.