Recept
« Terug naar recepten
Perzik bruschetta
PT30M
Perzik bruschetta
Een heerlijk perzik bruschetta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Donna Hay
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perzik bruschetta te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Smeer beide kanten van de sneden brood in met boter en leg ze op een bakplaat die met siliconenbakpapier bekleed hebt.
Bestrooi de sneden brood met de helft van de suiker en beleg ze royaal met partjes perzik.
Strooi er de rest van de suiker over en zet de bruschetta 20 minuten in de oven, of tot de sneden brood krokant en de partjes perzik goudbruin zijn.
Serveer ze met slagroom of vanille-roomijs.
Smeer beide kanten van de sneden brood in met boter en leg ze op een bakplaat die met siliconenbakpapier bekleed hebt.
Bestrooi de sneden brood met de helft van de suiker en beleg ze royaal met partjes perzik.
Strooi er de rest van de suiker over en zet de bruschetta 20 minuten in de oven, of tot de sneden brood krokant en de partjes perzik goudbruin zijn.
Serveer ze met slagroom of vanille-roomijs.
bertal zegt:
Daar kon het wel eens een goede receptuur voor zijn.
Veel succes.:);)gr Bert