Recept
« Terug naar recepten
pikant gebraden rundvlees
PT30M
pikant gebraden rundvlees
Een heerlijk pikant gebraden rundvlees recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Vanessa Derous
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe pikant gebraden rundvlees te bereiden
Doe het rundsvlees in een kom en giet er de wijn en sojasaus over.
Kruid met peper. Meng alles goed en bewaar in de koelkast.
Fruit de ui en de look in de helft van de olijfolie in een pannetje.
Voeg hierbij het rundsvlees en de rest van de olie en laat 6 min op een hoog vuur staan, terwijl u onafgebroken roert.
Voeg de gember, pimentpoeder en de bouillon toe. Meng en laat nog 10 min bakken op een zacht vuurtje.
Dien deze schotel op met rijst.
Kruid met peper. Meng alles goed en bewaar in de koelkast.
Fruit de ui en de look in de helft van de olijfolie in een pannetje.
Voeg hierbij het rundsvlees en de rest van de olie en laat 6 min op een hoog vuur staan, terwijl u onafgebroken roert.
Voeg de gember, pimentpoeder en de bouillon toe. Meng en laat nog 10 min bakken op een zacht vuurtje.
Dien deze schotel op met rijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
feyenoordmama zegt:
op goed geluk....
feyenoordmama zegt: