Recept
« Terug naar recepten
Pinda fudge cakejes
PT15M
Pinda fudge cakejes
Een heerlijk pinda fudge cakejes recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dorry Hertog
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
261 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
Brazilie
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pinda fudge cakejes te bereiden
Bekleed een bakplaatje met bakpapier. Maal de pinda's (houd een paar pinda's achter voor garnering) met de koekjes in de keukenmachine tot het een fijn mengsel is, voeg de suiker toe. Giet er zo veel gecondenseerde melk bij tot het mengsel een bal vormt en losraakt van de kom. Smeer het uit in het bakblik en laat 15 min. tot een nacht rusten. Smelt zachtjes de chocolade au bain marie. Snij de koek in vierkante blokken, overgiet met chocolade en serveer in kleine papieren cups of de siliconen cups.