KookJij

Pinda fudge cakejes

Een heerlijk pinda fudge cakejes recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie: 261 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Brazilie
Keuken: Amerikaanse
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pinda fudge cakejes te bereiden

Bekleed een bakplaatje met bakpapier. Maal de pinda's (houd een paar pinda's achter voor garnering) met de koekjes in de keukenmachine tot het een fijn mengsel is, voeg de suiker toe. Giet er zo veel gecondenseerde melk bij tot het mengsel een bal vormt en losraakt van de kom. Smeer het uit in het bakblik en laat 15 min. tot een nacht rusten. Smelt zachtjes de chocolade au bain marie. Snij de koek in vierkante blokken, overgiet met chocolade en serveer in kleine papieren cups of de siliconen cups.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst