Eet smakelijk!
Ben benieuwd hoe jullie het vinden; bij ons is de mening verdeeld, want ik ben Indisch en dit is een andere touch of taste.
Recept
« Terug naar recepten
Pindasoep (Pinda Bravoe)
PT90M
Pindasoep (Pinda Bravoe)
Een heerlijk pindasoep (pinda bravoe) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
mijn kookschrift: recept van IlseMarie Dorff
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pindasoep (Pinda Bravoe) te bereiden
Zoutvlees ontzouten.
Trek bouillon van het vlees en van het ontzoute zoutvlees.
Doe piment korrels en de ui/sjalotjes er bij
Na 1½ uur de pindakaas oplossen met een deel v.d. bouillon, roer net zolang tot een gladde saus ontstaat.
Giet de saus bij de rest v.d. bouillon.
Leg de groene peper (lombok) er bovenop en nog 15 min. zachtjes laten doorkoken.
ZORG ERVOOR DAT DE PEPER NIET STUK KOOKT!
Serveer de soep met de tomtom.
Trek bouillon van het vlees en van het ontzoute zoutvlees.
Doe piment korrels en de ui/sjalotjes er bij
Na 1½ uur de pindakaas oplossen met een deel v.d. bouillon, roer net zolang tot een gladde saus ontstaat.
Giet de saus bij de rest v.d. bouillon.
Leg de groene peper (lombok) er bovenop en nog 15 min. zachtjes laten doorkoken.
ZORG ERVOOR DAT DE PEPER NIET STUK KOOKT!
Serveer de soep met de tomtom.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
:D
Karin zegt:
Dit wil ik ook weten bij het hutspot recept!!
Je beide recepten lijken me heerlijk Alleen hoeveel water moet er bij???
Alvast bedankt !
joan zegt:
bametz-saffrie zegt:
karin zegt:
Bedankt voor je reactie :D