Recept
« Terug naar recepten
Pink Champagne
PT10M
Pink Champagne
Een heerlijk pink champagne recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pink Champagne te bereiden
Plaats de sorbet 1 u. op voorhand in de koelkast om zachter te worden, zonder te smelten. Zorg dat de champagne goed gekoeld is.
Doe de helft van de sorbet in een grote schenkkan en voeg geleidelijk aan 1 fles champagne toe, terwijl je langzaam roert met de garde. Laat het schuim even zakken en serveer.
Doe later hetzelfde met de 2de fles voor het bijvullen van de glazen.