Recept
« Terug naar recepten
Pistolet kaas met kruidenkaas
PT5M
Pistolet kaas met kruidenkaas
Een heerlijk pistolet kaas met kruidenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lisa thisen
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pistolet kaas met kruidenkaas te bereiden
Als het witte pistoletje nog niet is afgebakken, bak het af.
Als het broodje klaar is, haal hem uit de oven en doe de oven meteen weer dicht zodat de oven warm blijft.
Snijd het pistoletje in 2 delen, smeer op de binnenkanten van de helften kruidenkaas (normale hoeveelheid), leg dan over de besmeerde helften plakken kaas en strooi er eventueel wat pizzakruiden overheen.
Leg de helften terug in de oven, totdat de kaas goed gesmolten is (± 4 min.).
Haal je broodje uit de oven en je hebt een heerlijk warm gerecht!
Als het broodje klaar is, haal hem uit de oven en doe de oven meteen weer dicht zodat de oven warm blijft.
Snijd het pistoletje in 2 delen, smeer op de binnenkanten van de helften kruidenkaas (normale hoeveelheid), leg dan over de besmeerde helften plakken kaas en strooi er eventueel wat pizzakruiden overheen.
Leg de helften terug in de oven, totdat de kaas goed gesmolten is (± 4 min.).
Haal je broodje uit de oven en je hebt een heerlijk warm gerecht!
Barbara Metz zegt: