KookJij

Pittige bladerdeegstengels

Een heerlijk pittige bladerdeegstengels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige bladerdeegstengels te bereiden

-het bladerdeeg doormidden snijden en laten ontdooien
-intussen het gehakt zonder boter rulbakken
-de knoflook en shoarmakruiden toevoegen en goed doorroeren, ± 5 minuten laten pruttelen
-het gehakt in een zeef doen en goed laten uitlekken
-de halve plakken bladerdeeg iets langer uitrollen
-een flinke eetlepel gezeefde tomaat in het midden over de lengte op het bladerdeeg verdelen
-het gehakt erover verdelen (ook in het midden)
-bestrooien met geraspte kaas en iedere plak dubbelvouwen (over de lengte)
-goed oprollen en bestrijken met het geklopte ei
-nog een beetje geraspte kaas over de rolletjes verdelen
-afbakken in een voorverwarmde oven van 180°C tot ze goudbruin zijn

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

cherie3

cherie3 zegt:
Een moderne smaak en vorm van een saucijzenbroodje leuk.