Recept
« Terug naar recepten
Pizza : Atlantica-Golden-Beach
PT40M
Pizza : Atlantica-Golden-Beach
Een heerlijk pizza : atlantica-golden-beach recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza : Atlantica-Golden-Beach te bereiden
Kruiden mengen met de tomatencoullis bestrijk deze op de pizzabodems.
Scampi's halveren.
Kabeljauw in blokjes snijden.
Olijven halveren.
Tomaatjes halveren.
Verdeel de vis evenzeer de grijs garnalen, olijven, ajuinringen en tomaatjes over de pizza.
De griekse kaas in blokjes erover verdelen bestrooi met de gemalen mozzarella en kruid af met viskruiden.
Zet de pizza's in een voorverwarmde oven op 150 gr en bak 20 min.
Verhoog de temperatuur tot 180 gr en bak deze nog 20 min.
Men kan natuurlijk de vis eerst even voorbakken dan is de baktijd +/- 20 min.
Scampi's halveren.
Kabeljauw in blokjes snijden.
Olijven halveren.
Tomaatjes halveren.
Verdeel de vis evenzeer de grijs garnalen, olijven, ajuinringen en tomaatjes over de pizza.
De griekse kaas in blokjes erover verdelen bestrooi met de gemalen mozzarella en kruid af met viskruiden.
Zet de pizza's in een voorverwarmde oven op 150 gr en bak 20 min.
Verhoog de temperatuur tot 180 gr en bak deze nog 20 min.
Men kan natuurlijk de vis eerst even voorbakken dan is de baktijd +/- 20 min.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: