Recept
« Terug naar recepten
Pizza rijkelijk gevuld met witte tonijn en zijn garnituren op provencaalse wijze
PT30M
Pizza rijkelijk gevuld met witte tonijn en zijn garnituren op provencaalse wijze
Een heerlijk pizza rijkelijk gevuld met witte tonijn en zijn garnituren op provencaalse wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza rijkelijk gevuld met witte tonijn en zijn garnituren op provencaalse wijze te bereiden
Oven voorverwarmen op 180 gr.
Pizza bodems bedekken met een laagje saus verdeel de tonijn erover de licht aangebakken ajuin samen met de tomaatjes gekruid erover verdelen, evenzeer de komkommers er rauw op verdelen.
Bestrooi rijkelijk met kaas en kruid goed naar smaak.
Bak de pizza +/- 20 min in de voorverwarmde oven.
Pizza bodems bedekken met een laagje saus verdeel de tonijn erover de licht aangebakken ajuin samen met de tomaatjes gekruid erover verdelen, evenzeer de komkommers er rauw op verdelen.
Bestrooi rijkelijk met kaas en kruid goed naar smaak.
Bak de pizza +/- 20 min in de voorverwarmde oven.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.