De liefhebbers kunnen hier samen met de spinazie schijfjes champignons over verdelen.
Ook lekker is om de laatste 10 minuutjes in de oven nog wat fijngehakte walnoten erover te verdelen.
Recept
« Terug naar recepten
Plaatpizza met spinazie en ham
PT60M
Plaatpizza met spinazie en ham
Een heerlijk plaatpizza met spinazie en ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Plaatpizza met spinazie en ham te bereiden
-De mix voor de bodem bereiden zoals aangegeven op de verpakking.
-Een ovenplaat bekleden met bakpapier en de bodem uitrollen over de ovenschaal, een klein randje omhoog laten staan.
-De bodem inkwasten met een beetje olijfolie.
-De gezeefde tomaten mengen met het blik tomatenstukjes met sap en kruiden met oregano, peper en zout.
-Het tomatenmengsel verdelen over de bodem.
-Het zakje geraspte kaas erover verdelen.
-Hier bovenop de ham verdelen.
-De mozarrella erover verkruimelen.
-Over de gehele pizza blokjes bevroren spinazie verdelen (ongeveer 15 blokjes).
-De pizza in een voorverwarmde oven van 220C bakken tot de randen van de pizza goudbruin zijn, en de kaas en bevroren spinazie gesmolten zijn.
-Een ovenplaat bekleden met bakpapier en de bodem uitrollen over de ovenschaal, een klein randje omhoog laten staan.
-De bodem inkwasten met een beetje olijfolie.
-De gezeefde tomaten mengen met het blik tomatenstukjes met sap en kruiden met oregano, peper en zout.
-Het tomatenmengsel verdelen over de bodem.
-Het zakje geraspte kaas erover verdelen.
-Hier bovenop de ham verdelen.
-De mozarrella erover verkruimelen.
-Over de gehele pizza blokjes bevroren spinazie verdelen (ongeveer 15 blokjes).
-De pizza in een voorverwarmde oven van 220C bakken tot de randen van de pizza goudbruin zijn, en de kaas en bevroren spinazie gesmolten zijn.