Recept
« Terug naar recepten
Plancha: spiegeleike vers van de pers met groenten als heerlijke lunch
PT10M
Plancha: spiegeleike vers van de pers met groenten als heerlijke lunch
Een heerlijk plancha: spiegeleike vers van de pers met groenten als heerlijke lunch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Plancha: spiegeleike vers van de pers met groenten als heerlijke lunch te bereiden
Tomaat in dikke schijven snijden.
Champignons in schijven snijden.
Broccoli in kleine roosjes verdelen.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Plancha zeer goed opwarmen en deze goed insmeren met de olie.
De groenten beetgaar bakken en vervolgens de eikes breken en hupskadee bij de groenten.
Kruiden naar smaak.
Geef hier hier heerlijk vers gebakken stokbrood bij.
Champignons in schijven snijden.
Broccoli in kleine roosjes verdelen.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Plancha zeer goed opwarmen en deze goed insmeren met de olie.
De groenten beetgaar bakken en vervolgens de eikes breken en hupskadee bij de groenten.
Kruiden naar smaak.
Geef hier hier heerlijk vers gebakken stokbrood bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Sandra Senders zegt: